ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φουλάρουν για επιθετικό από το… πάνω-ράφι, μετά το κάζο έρχεται… «τσουνάμι»

Φουλάρουν για επιθετικό από το… πάνω-ράφι, μετά το κάζο έρχεται… «τσουνάμι»

Ο απρόσμενος αποκλεισμός από τη Σούντουβα, έχει… «ταρακουνήσει» τους πάντες στον Αρχάγγελο και στόχος της τεχνικής ηγεσίας, είναι να κρατήσει τους παίκτες συγκεντρωμένους για το πρώτο ματς στον Β΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο τη Φλόρα Ταλίν Εσθονίας στο ΓΣΠ, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα καλό σκορ ενόψει της ρεβάνς, για να κερδίσουν ηρεμία και χρόνο μέχρι να αρχίσει η ομάδα να ρολάρει.

Η διοίκηση από την άλλη, προσπαθεί να διατηρήσει τη ψυχραιμία της και να μην προβεί σε βεβιασμένες κινήσεις.

Το «χαστούκι» από τους Λιθουανούς ήταν δυνατό, όμως η σωστή διαχείριση του θα είναι ωφέλιμη για τον ΑΠΟΕΛ, για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα, αλλά και οι… «αστοχίες» του μεταγραφικού σχεδιασμού ενόψει της συνέχειας.

Πλέον, γίνεται επιτακτική η ανάγκη η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, προκειμένου να καλυφθεί ένα κομμάτι της οικονομικής χασούρας, όμως το έργο των «γαλαζοκιτρίνων» δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αν δεν αρχίσουν σύντομα να παίζουν σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητες τους.

Η διοίκηση, σε συνεννόηση με την τεχνική ηγεσία, θα προσπαθήσει να διορθώσει τις ατέλειες, ειδικά στη «γραμμή κρούσης», όπου επιβάλλεται η απόκτηση ποιοτικού επιθετικού που θα «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα. Το πρόβλημα της δυστοκίας στο σκοράρισμα έγινε ακόμη πιο έντονο, μετά από τα δύο ματς με τη Σούντουβα…

Οι επαφές με τους υποψήφιους στόχους έχουν εντατικοποιηθεί και ανά πάσα στιγμή αναμένονται εξελίξεις.

Επίσης, αναμένεται να γίνουν και άλλες κινήσεις ενίσχυσης, προκειμένου να ισχυροποιηθεί η ομάδα και σε άλλες θέσεις, ενώ θα υπάρξουν φυσικά και αποχωρήσεις συγκεκριμένων παικτών που δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία και επιβαρύνουν τον (υψηλό) προϋπολογισμό της ομάδας.

Ακόμη, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο κάποιοι παίκτες που αποκτήθηκαν φέτος να μη συνεχίσουν τελικά στον ΑΠΟΕΛ, αλλά να παραχωρηθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες (σε Κύπρο ή εξωτερικό), προκειμένου να αντικατασταθούν με πιο «δυνατά» ονόματα, που θα ανεβάσουν σημαντικά το επίπεδο ποιότητας, αλλά και εμπειρίας στο ρόστερ της Λευκωσιάτικης ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top