Αεροπλάνα από Κύπρο αναγκάστηκαν να προσγειωθούν σε άλλο αεροδρόμιο– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αεροπλάνα από Κύπρο αναγκάστηκαν να προσγειωθούν σε άλλο αεροδρόμιο– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου από την Ιταλία σε αεροδρόμιο στην Αγγλία, έφερε αλλαγές σε διαδρομές άλλων αεροπλάνων.

Συγκεκριμένα, ένα περιστατικό έκτακτης ανάγκης ανάγκασε αεροπλάνο της British Airways που ερχόταν από την Νάπολι, να κάνει επείγουσα προσγείωση σε έναν από τους διαδρόμους στο Gatwick Airport, επηρέασε όλες τις εισερχόμενες πτήσεις και εκτρέπονταν σε άλλα αεροδρόμια.

Ανάμεσα στα αεροπλάνα που επηρεάστηκαν, ήταν και δύο από την Κύπρο, που ταξίδευαν από την Πάφο και την Λάρνακα, τα οποία είχαν προορισμό προς το συγκεκριμένο αεροδρόμιο.

Πιο κάτω η ενημέρωση μέσω Twitter για το περιστατικό:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE