ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Εντοπίστηκε τραυματισμένος σε βράχια στην θάλασσα

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Εντοπίστηκε τραυματισμένος σε βράχια στην θάλασσα

Άνδρας έπεσε σε βράχια στην παραλία της Αγίας Νάπας, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Ναυαγοσωστικό Όμιλο Αμμοχώστου «Ευαγόρα», γύρω στις 5:20 το απόγευμα της Πέμπτης (19/7), Ουαλλός τουρίστας έπεσε σε βράχια.

Ο τουρίστας φώναξε βοήθεια, με τους ναυαγοσώστες της περιοχής να σπεύδουν άμεσα κοντά του για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Διαπιστώθηκε ότι ο τουρίστας υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης και μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE