Χατζηγιάννης και Ζέτα στην Κύπρο – Καλεσμένοι στο Προεδρικό – VIDEO

Χατζηγιάννης και Ζέτα στην Κύπρο – Καλεσμένοι στο Προεδρικό – VIDEO

Στην χώρα όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε επέστρεψε για λίγο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μαζί με την σύντροφό του…

Ο Κύπριος τραγουδιστής, βρέθηκε την Παρασκευή (20/7) στο νησί με σκοπό να παρευρεθεί στην εκδήλωση μνήμης στο Προεδρικό για το πραξικόπημα και την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, το 1974.

Ο Μιχάλης μάλιστα, ερμήνευσε κάποια τραγούδια κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Από το πλευρό του βεβαίως, δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη του, Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, δημοσίευσε βίντεο από την βραδιά.

Δείτε πιο κάτω τα instastory της ηθοποιού:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE