ΠΑΦΟΣ: Όχημα παρέσυρε 65χρονο - Η κατάσταση της υγείας του

ΠΑΦΟΣ: Όχημα παρέσυρε 65χρονο - Η κατάσταση της υγείας του

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου διακομίσθηκε 65χρονος Ε/κ μετά από τραυματισμό του σε τροχαίο ατύχημα το απόγευμα της Παρασκευής (20/7).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή Πετρίδια όταν ο 65χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 30χρονος, επίσης Ε/κ.

Ο 65χρονος φέρεται να προσπαθούσε να διασταυρώσει τον δρόμο έξω από πρακτορείο στοιχημάτων, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

Ο 65χρονος σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό φέρει κατάγματα πλευρών και η κατάσταση του χαρακτηρίζεται εκτός κινδύνου.

Στον 30χρονο οδηγό του οχήματος έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου διερευνώνται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολύ σημαντική η συνάντηση ηγετών ΕΕ–περιοχής στην Κύπρο» - Αναφορές σε Τουρκία, νεκρή ζώνη και νέες στρατηγικές συνεργασίες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολύ σημαντική η συνάντηση ηγετών ΕΕ–περιοχής στην Κύπρο» - Αναφορές σε Τουρκία, νεκρή ζώνη και νέες στρατηγικές συνεργασίες

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης τη συνάντηση των ηγετών της ΕΕ με ηγέτες κρατών της περιοχής, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE