Σημαντική ΕΞΕΛΙΞΗ για το μεγάλο ταλέντο κυπριακής ομάδας!

Σημαντική ΕΞΕΛΙΞΗ για το μεγάλο ταλέντο κυπριακής ομάδας!

Ο Μιχάλης Γενεθλίου συμφώνησε με την Καρμιώτισσα και θα αγωνίζεται εκεί με τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Απόλλωνα και με υποσχετική πήγε στην ομάδα των Πολεμιδιών.

Έτσι το ταλέντο του Απόλλωνα θα αγωνίζεται Λεμεσό αλλά με άλλη ομάδα και σε διαφορετική κατηγορία μιας και η Καρμιώτισσα είναι στην Β’ κατηγορία. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία ο Γενεθλίου να πάρει ευκαιρίες και να αποδείξει τι μπορεί να κάνει εντός των τεσσάρων γραμμών.

Σίγουρα στον Απόλλωνα θα παρακολουθούν την πορεία του και ευελπιστούν πως θα έχει ια γεμάτη σεζόν.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.