Πρώτο φιλικό με νίκη για την… νέα Ομόνοια! Η εικόνα και τα πειράματα του Ολίβα

Πρώτο φιλικό με νίκη για την… νέα Ομόνοια! Η εικόνα και τα πειράματα του Ολίβα

Πρώτο φιλικό για την Ομόνοια στην Πολωνία απέναντι στην U-23 της Βόλφσμπουργκ και επικράτησε με 2-1 με τέρματα των Γκαφούρ και Μόντες.

Η εικόνα του αγώνα

Η Ομόνοια είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα από το πρώτο λεπτό με την Βόλφσμπουργκ να απειλεί μόνο με κάποια μακρινά σουτ ή αντεπιθέσεις. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 13′ με τον Ντάρμπισαιαρ σε κενή εστία να μην σκοράρει καθώς δεν βρήκε στόχο.

Η Ομόνοια συνέχισε να απειλεί με κύριους εκφραστές του Μόντες, Ζίβετς και Χριστοφή και άνοιξε το σκορ στο 40′ με κεφαλιά του Γκαφούρ μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στην επανάληψη η Βόλφσμπουργκ ισοφάρισε μετά από αδράνεια στην άμυνα της Ομόνοιας ενώ ο Ολίβα άλλαξε τον σχηματισμό του τριφυλλιού βάζοντας αμυντική τριάδα τους Γκαφούρ, Βύντρα και Πρίτσε.

Λίγα λεπτά αργότερα ο μικρός Κρις Μόντες που ξεχώρισε στο φιλικό, σκόραρε για το 2-1 με όμορφο πλασέ από δεξιά και εκτός περιοχής.

Στη συνέχεια ο Ολίβα έριξε στον αγώνα αρκετές αλλαγές με τους Αλμπίν, Τζαρσίνιο, Ενρίκες, Μανρίκε, Γκρίνιτζ και Κούσουλο και ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE