Τουρκικό λιμάνι ανοίγει για κυπριακά πλοία - Η πρόταση Χριστοδουλίδη και το παρασκήνιο - Πληροφορίες «Τ»
Πρόταση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας το άνοιγμα τουρκικού λιμανιού για Κυπριακά πλοία σύμφωνα με πληροφορίες του «Τ».
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, ο γερανός θα εγκατασταθεί μεταξύ τις 0400 και τις 1000 «σε όλο το πλάτος της λωρίδας κυκλοφορίας προς τα φώτα Γαβριηλίδη».
«Κατά τη διάρκεια που θα είναι εγκατεστημένος ο γερανός θα είναι κλειστό το τμήμα της λεωφόρου από τη συμβολή της με την οδό Αυλώνος μέχρι τη συμβολή της με την οδό Γερασίμου Μαρκορά και η κυκλοφορία θα διεξάγεται διαμέσου των παρακείμενων αυτών οδών», αναφέρεται.
Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, «απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας».
«Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους», αναφέρεται.
KYΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις