Αποστομωτική η απάντηση της Μαριλένης Σταύρου μετά την φωτογραφία της με μαγιό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αποστομωτική η απάντηση της Μαριλένης Σταύρου μετά την φωτογραφία της με μαγιό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το instastory της στην παραλία είχε σαν αποτέλεσμα δημοσιεύματα του τύπου 'Η Μαριλένη Σταύρου μας δείχνει την πίσω όψη της φορώντας μαγιό'. 

Η Μαριλένη Σταύρου δύο μέρες και συγκεκριμένα την Παρασκευη (20/7) μετά πόσταρε την συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με ένα μακροσκελέστατο κείμενο στην λεζάντα. 

Η ταλαντούχα ηθοποιός έγραψε: "Βεβαίως αγάπη μου άμα θέλω ποστάρω και φωτο με μαγιό. Και ας μην έχω κοιλιακούς, αντιθέτως μου είπε μια πανέμορφη κυρία πως η ομορφιά κρύβεται σε αυτόν που την βλέπει! Ευτυχώς βλέπω πολλή ομορφιά. Σε μαύρα, καστανά και γαλάζια μάτια. Σε όλα τα σώματα, ψηλά, χοντρά, παράξενα. Λυπάμαι αλλά η οποιαδήποτε προσπάθεια επιβολής προτύπου δεν με αγγίζει. Λυπάμαι αλλά οι φασίστες της εικονας δεν θα με κλέισουν σπίτι μου. Απολαμβάνω τη θάλασσα, τον ήλιο, την γύμνια, το κορμί μου! Γυναίκες του κόσμου βγείτε στις παραλίες και όποιου δεν αρέσει το θέαμα ας γυρίσει από την άλλη. Δεν θα παρεξηγηθούμε". 

Στο πλευρό της η πρώην συνάδελφός της, Άντρεα Κυριάκου, η οποία με ένα instastory κοινοποιήσε την ανάρτηση της συμαρουσιάστριάς της στην εκπομπή του ΡΙΚ ''Γυναικεία Υπόθεση" με το σχόλιο: "Γιατί η ομορφιά δεν έχει καλούπια. Σε ξεχώρισα γιατί εσύ μέσα - έξω είσαι όχι απλά όμορφη! Μοναδική!". 

Η Μαριλένη Σταύρου, αυτή την περίοδο βρίσκεται σε περιοδεία με τη θεατρική παράσταση “Μουχτάρης Ποσπαστός”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.