Σύλληψη τεσσάρων Τούρκων στον Έβρο

Σύλληψη τεσσάρων Τούρκων στον Έβρο

Τέσσερις Τούρκοι υπήκοοι συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης 19/7 στον Έβρο, σε απαγορευμένη ζώνη, και οδηγούνται εντός της ημέρας στον Εισαγγελέα Ορεστιάδας.

Συγκεκριμένα, οι τέσσερις εντοπίστηκαν να κινούνται σε απαγορευμένη περιοχή των ελληνό-τουρκικών συνόρων και συνελήφθησαν, καθώς, μετά από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν σχετική άδεια.

Οι δύο εξ αυτών δήλωσαν ότι είναι δημοσιογράφοι και μπήκαν στην περιοχή προκειμένου να καλύψουν την υπόθεση με τη μητέρα και τα τρία παιδιά των οποίων η βάρκα ανετράπη στον ποταμό Έβρο. Οι άλλοι δύο ανέφεραν ότι είναι φίλοι της οικογένειας των αγνοουμένων.

Σε βάρος και των τεσσάρων έχει σχηματιστεί δικογραφία για είσοδο σε απαγορευμένη περιοχή.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE