Σύλληψη τεσσάρων Τούρκων στον Έβρο

Σύλληψη τεσσάρων Τούρκων στον Έβρο

Τέσσερις Τούρκοι υπήκοοι συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης 19/7 στον Έβρο, σε απαγορευμένη ζώνη, και οδηγούνται εντός της ημέρας στον Εισαγγελέα Ορεστιάδας.

Συγκεκριμένα, οι τέσσερις εντοπίστηκαν να κινούνται σε απαγορευμένη περιοχή των ελληνό-τουρκικών συνόρων και συνελήφθησαν, καθώς, μετά από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν σχετική άδεια.

Οι δύο εξ αυτών δήλωσαν ότι είναι δημοσιογράφοι και μπήκαν στην περιοχή προκειμένου να καλύψουν την υπόθεση με τη μητέρα και τα τρία παιδιά των οποίων η βάρκα ανετράπη στον ποταμό Έβρο. Οι άλλοι δύο ανέφεραν ότι είναι φίλοι της οικογένειας των αγνοουμένων.

Σε βάρος και των τεσσάρων έχει σχηματιστεί δικογραφία για είσοδο σε απαγορευμένη περιοχή.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.