ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση η 50χρονη που συνελήφθη στο Αεροδρόμιο

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση η 50χρονη που συνελήφθη στο Αεροδρόμιο

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη την Παρασκευή (20/7) 50χρονη για την υπόθεση κατοχής γερμανικών πλαστών εγγράφων.

Το Δικαστήριο διέταξε την κράτηση της για τρεις ημέρες προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει η 50χρονη είναι της πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, παράνομης εισόδου στο έδαφος της ΚΔ και παράνομης παραμονής.

Η 50χρονη εντοπίστηκε μετά την αναχώρηση της από το αεροδρόμιο Πάφου στον αερολιμένα του Πέργαμου της Ιταλίας με γερμανικό διαβατήριο , μια γερμανική κάρτα διαμονής και μια γερμανική κάρτα νοσηλείας όλα πλαστά και σε άλλο όνομα.

Ακολούθως αυτή επέστρεψε στην Πάφο όπου και συνελήφθη από τις ανακριτικές αρχές.

Ανακρινόμενη η 50χρονη μετά την μεταφορά της στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου ανέφερε πως είναι από το Μαρόκο και ισχυρίστηκε ότι μέσα στον Ιούνιο αγόρασε τα πλαστά έγγραφα στην Κωνσταντινούπολη για το ποσό των 4.000 ευρώ από άγνωστο της πρόσωπο.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Με το βλέμμα στις προεδρικές εκλογές οι καταστατικές αλλαγές στον ΔΗΣΥ- Από τη βάση ο υποψήφιος για την προεδρία - Οι ασφαλιστικές δικλίδες

Με το βλέμμα στις προεδρικές εκλογές οι καταστατικές αλλαγές στον ΔΗΣΥ- Από τη βάση ο υποψήφιος για την προεδρία - Οι ασφαλιστικές δικλίδες

Πολύωρη ήταν η συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, με κύριο θέμα την ετοιμασία του τελικού κειμένου με τις προτάσεις που θα πάνε στο Καταστατικό Συνέδριο, το Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου.