Σε δυο εβδομάδες θέλουν κι άλλους…

Σε δυο εβδομάδες θέλουν κι άλλους…

Περίπου 3 χιλιάδες Απολλωνίστες πήγαν ψες στο ΓΣΠ. Είναι μικρό αριθμός, αλλά οι διοικούντες δεν περίμεναν ότι θα ήταν περισσότεροι. 

Ζουν από πρώτο χέρι, το μούδιασμα σημαντικής μερίδας του κόσμου, λόγω της περσινής αποτυχημένης χρονιάς. 

Ελπίζουν βεβαίως σε σημαντική αύξηση της παρουσίας του κόσμου, σε δυο περίπου εβδομάδες, όταν θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός με την Ζελέζνιτσαρ. 

Εκείνο που έχει μεγαλύτερη σημασία πλέον, είναι η ομάδα να «τσιμπήσει» θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας κόντρα στην ομάδα του Κρισμάρεβιτς. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE