Αν πάει ακόμα πιο μακριά η βαλίτσα της Ευρώπης, θα είναι δίπλα στην ομάδα τους.
Έχουν ξεκαθαρίσει ότι με την καθιέρωση της κάρτας οπαδού στις εγχώριες διοργανώσεις, δεν πρόκειται να… πατάνε στις κερκίδες.
Απ’ ότι καταλαβαίνουμε, αυτή τη στάση θα τηρήσουν, σχεδόν όλοι οι οργανωμένοι σύνδεσμοι των μεγάλων ομάδων (στην Ομόνοια είναι ιδιαίτερη περίπτωση με την… αποστασιοποίηση της Θύρας 9).
Δείτε τους οργανωμένους τώρα που είναι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, επειδή στην πορεία θα την… βγάζουν στην τηλεόραση.
Θα μου πείτε ότι αυτός είναι ο σκοπός κάποιων με σκουριασμένα μυαλά. Οι οποίοι… εκφράζουν (και καλλιεργούν) την άποψη ότι το μεγαλύτερο «κακό» του ποδοσφαίρου, είναι οι οργανωμένοι οπαδοί.
Λίγοι ασχολούνται με τα μεγάλα κεφάλια, που απομάκρυναν κάμποσο κόσμο από τα γήπεδα, με τις ενέργειες και τις συμπεριφορές τους. Το μοναδικό πράγμα που ενδιαφέρει βεβαίως, αυτούς που το διοικούν το ρημάδι-ποδόσφαιρο, είναι να πηγαίνει καλά η φάση με τα τηλεοπτικά δικαιώματα.
Π.Χ.
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com