ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εντοπίστηκε το σημείο που ξέσπασε η φωτιά - «Πιθανότατα από ρίψη αποτσίγαρου»

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εντοπίστηκε το σημείο που ξέσπασε η φωτιά - «Πιθανότατα από ρίψη αποτσίγαρου»

Τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά στην περιοχή Ακρούντας  διερευνά η Πυροσβεστική σε συνεργασία με την Αστυνομία, ενώ φαίνεται ότι εντοπίστηκε το σημείο από όπου ξέσπασε η φωτιά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, στο «Πρωινό Δρομολόγιο», ύστερα από μια πρώτη έρευνα που έγινε στην περιοχή, φαίνεται ότι η φωτιά ξέσπασε στα όρια του κύριου δρόμου από την Γερμασόγεια προς τον φράκτη της περιοχής, εντός κατοικημένης περιοχής και όπως ανέφερε: «δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι ξεκίνησε από ρίψη αποτσίγαρου».

Επιπλέον, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, επισήμανε ότι το βράδυ, έμειναν στην περιοχή 10 πυροσβεστικά οχήματα για να αντιμετωπίσουν τυχόν αναζωπυρώσεις. Η περιοχή θα επιθεωρείται και την Παρασκευή (20/7).

Από την πυρκαγιά επίσης, σύμφωνα με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της ΑΗΚ, καταστράφηκαν τέσσερις πάσσαλοι της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου και ένας μετασχηματιστής, με αποτέλεσμα 7 περιοχές να μείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα από τις 4-6 το απόγευμα της Πέμπτης (19/7).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE