Η επική φάρσα νύφης στον γαμπρό - Του έστειλε τον αδελφό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η επική φάρσα νύφης στον γαμπρό - Του έστειλε τον αδελφό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι γάμοι δεν είναι μόνο ρομαντικό σκηνικό και χαμόγελα. Δεν είναι μόνο μια από τις σημαντικότερες στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου, αλλά και μία από τις αγχωτικές.

Η νύφη Χέιντ Ζερελίεφ βλέποντας τον μέλλοντα σύζυγό της να έχει στρεσαριστεί πολύ, αποφάσισε να τον χαλαρώσει, κάνοντας του πλάκα.

«Οι παλάμες του ήταν ιδρωμένες και έτρεμε», λέει στο 12news.

Η Χέιντι, λοιπόν, θέλοντας να τον ηρεμήσει, του έστειλε τον αδελφό της, Ερικ. Οχι για να του μιλήσει, αλλά για να του κάνει φάρσα.

Ο Ερικ φόρεσε νυφικό και κατευθύνθηκε προς τον γαμπρό, ο οποίος είχε γυρισμένη την πλάτη του. Μόλις τον είδε έμεινε άφωνος και στη συνέχεια έσκασε στα γέλια.

Η φωτογράφος Νικολ Κλιν ήταν εκεί και αποτύπωσε το σκηνικό στον φακό.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Από iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE