«Χαρακίρι» Ανόρθωσης στην Αλβανία, οδυνηρή ήττα και αποκλεισμός

«Χαρακίρι» Ανόρθωσης στην Αλβανία, οδυνηρή ήττα και αποκλεισμός

Δεν γίνονται αυτά…

Στην επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από πέντε χρόνια, η Ανόρθωση γνώρισε ΟΔΥΝΗΡΟ αποκλεισμό από την άσημη Αλβανική Λάτσι, αφού έχασε με 1-0 στον σημερινό (19/07) επαναληπτικό στην Αλβανία, ανατρέποντας το σκορ του πρώτου αγώνα, όπου η «Κυρία» κέρδισε με 2-1.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η ομάδα της Αμμοχώστου ήλεγχε το ρυθμό και είχε την κατοχή μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την πολυπροσωπη άμυνα των γηπεδούχων, οι οποίοι δεν έκαναν ούτε μία τελική προσπάθεια, παρότι έπρεπε να σκοράρουν για να προκριθούν στην επόμενη φάση, νοουμένου φυσικά ότι θα κρατούσαν το μηδέν στην άμυνα.

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ουσιαστικά αξιόλογη ευκαιρία στο ματς καταγράφηκε στο 42΄ για λογαριασμό της Ανόρθωσης, όταν ο Σελμανί απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ, το εξαιρετικό σουτ του Σισέ!

Η «Κυρία» πάντως, είχε και 1-2 καλές προϋποθέσεις για να σκοράρει, κέρδισε κάποια κόρνερ, αλλά και φάουλ, όμως η άμυνα της Λάτσι δεν κινδύνεψε από τα «στημένα» της κυπριακής ομάδας και κράτησε δίχως να ζοριστεί ιδιαίτερα το μηδέν παθητικό, χωρίς όμως επαναλαμβάνουμε να έχει επιθετικές βλέψεις.

Όσες φορές επιχείρησε να βγει στην κόντρα, ο ανασταλτικός μηχανισμός της Ανόρθωσης ήταν πάντα σε εγρήγορση, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι κέρδισαν το πρώτο τους κόρνερ στο 37΄, χωρίς όμως να μπορέσουν να γίνουν απειλητικοί.

Γενικά, η Ανόρθωση έφερε το ματς στα μέτρα της, σε ένα μέτριο έως κακό ποιοτικά παιχνιδι, όμως ήθελε ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο για να «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση, αφού με το 0-0, έπαιζε με τη «φωτιά».

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λάτσι (Πρένγκα): Σελμανί, Χοχαλάρι, Σεφγκίνι, Χάντρογκ, Γιονούζι, Ουζούνι, Τζιόνι, Στούμπινα, Κέντες, Λούσγκια, Έλερ.

Ανόρθωση (Λέβι): Φελγκέιρας, Κοφί, Σίλντενφελντ, Σωτηρίου, Πράνιτς, Βίκτορ, Ιγκιεμπόρ, Μικελτάτζε, Ντούρις, Ράγιος, Σισέ.

Διαιτητής της αναμέτρησης στην Αλβανία, ήταν ο Λιθουανός, Donatas Rumsas.

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η πικρόγλυκη γεύση μιας νέας προσπάθειας στο Κυπριακό-Ανακοίνωσε συνάντηση 5+1-Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία

Γκουτέρες: Η πικρόγλυκη γεύση μιας νέας προσπάθειας στο Κυπριακό-Ανακοίνωσε συνάντηση 5+1-Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στο αεροδρόμιο Λευκωσίας άφησε μια πικρόγλυκη γεύση. Από τη μια πλευρά, επιβεβαίωσε τη διατήρηση της δέσμευσης των Ηνωμένων Εθνών για συνέχιση των προσπαθειών στο Κυπριακό και άνοιξε ξανά το παράθυρο για μια συνάντηση «5+1». Από την άλλη, δεν έφερε το μεγάλο βήμα που ανέμεναν πολλοί, αφού δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία για την επόμενη διαδικασία και τέθηκαν σαφείς προϋποθέσεις πριν από οποιαδήποτε νέα πρωτοβουλία.

BEST OF TOTHEMAONLINE