Τραγωδία στη Λευκωσία: Θανατηφόρο το τροχαίο με φορτηγό – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της 55χρονης
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε γύρω τις 7 το πρωί, στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ (Σημείο περιοχής Στράκκας - Λευκωσία).
Ρεπορτάζ: Γιώργος Λεωνίδου – Επιμέλεια: Σάββας Νεοκλέους
Σύμφωνα με την πληροφόρηση που λάβαμε, ο Καταλά σήμερα (Πέμπτη) πέρασε από ιατρικές εξετάσεις για να διαφανεί η σοβαρότητα τους τραύματος στο πόδι.
Οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι το πολύ σοβαρό, εντούτοις, στην ΑΕΚ θέλουν να αναμένουν μερικές μέρες – αύριο υπάρχει ρεπό για την ομάδα – και μέσα από τις προπονήσεις του τριημέρου, Σαββάτου ως Δευτέρας, θα διαφανεί εάν θα μπορέσει ο Καταλά να τεθεί στη διάθεση του Άντονι Ιραόλα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλιώς τότε δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τους κυπελλούχους ο κάπτεν στην πρώτη αναμέτρηση για τον β΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
Σημαντικές οι μέρες από Σάββατο μέχρι Δευτέρα, για να δείξουν εάν μπορεί ο Καταλά να είναι στην αποστολή του πρώτου επίσημου αγώνα της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν. Υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία στις τάξεις των κιτρινοπράσινων ότι ο αρχηγός θα προλάβει και θα είναι στην αποστολή του πρώτου αγώνα για την ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις