ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: Τι έδειξε η νεκροτομή της άτυχης 60χρονης

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: Τι έδειξε η νεκροτομή της άτυχης 60χρονης

Σε ασφυξία συνεπεία πνιγμού οφείλεται ο θάνατος της Νίκης Χριστοφίδη 60 χρόνων από το Λυθροδόντα η οποία έχασε το μεσημέρι της Τετάρτης (18/7) τη ζωή της σε θαλάσσιο ατύχημα που σημειώθηκε στη περιοχή Ξυλοφάγου, έδαφος των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.

Όπως ανέφερε ο βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Δεκέλειας Αντρέας Πιτσιλλίδης, ο Ελλαδίτης ιατροδικαστής μετέβη στη σκηνή και διενήργησε αυτοψία ενώ γύρω στις 12 το μεσημέρι άρχισε τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 60χρονης στο Νοσοκομείο των Βρετανικών Βάσεων στο Ακρωτήρι στη Λεμεσό.
 
Πρόσθεσε ότι ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε πως ο θάνατος της 60χρονης οφείλεται «σε ασφυξία συνεπεία πνιγμού» ενώ από τη σορό έχουν ληφθεί δείγματα για να σταλούν για τοξικολογικές εξετάσεις.
 
Ανέφερε ακόμα ότι την Παρασκευή (20/7) θα αρχίσει η επιχείρηση ανέλκυσης του σκάφους αναψυχής που βυθίστηκε στη περιοχή «Κόκκινος Γκρεμός» στη Ξυλοφάγου, αφού η θαλασσοταραχή και οι σφοδροί άνεμοι που επικρατούσαν σήμερα στη περιοχή κατέστησαν αδύνατη οποιαδήποτε προσπάθεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE