Διαψεύδει η ΕΠΙΣΗΜΗ Ομόνοια – Επιστολή προς τον ΚΟΑ

Διαψεύδει η ΕΠΙΣΗΜΗ Ομόνοια – Επιστολή προς τον ΚΟΑ

Διαψεύδει ότι είναι δυσαρεστημένη με τον ΚΟΑ και το Μακάριο στάδιο η Ομόνοια – Διευκρινιστική ανακοίνωση από τον εκτελεστικό διευθυντή, Μάριο Καμπανελλά.

Η ανακοίνωση:

Δια την προσοχή Δρ. Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη,

Έχουμε αντιληφθεί ότι υπήρξαν δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι δυσαρεστημένη με τον ΚΟΑ για την περιορισμένη παραχώρηση του Μακαρίου σταδίου στις 16/7 για την πρώτη ανοικτή προπόνηση της ομάδας μας.

Αφού πρώτα σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για τη συνεργασία μας στο συγκεκριμένο θέμα, σας πληροφορούμε ότι αυτά τα δημοσιεύματα σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση μας. Έχουμε προσέξει τα έργα που γίνονται στο στάδιο και η απόφαση σας για περιορισμένη χρήση του ήταν απόλυτα σωστή και πλήρως δικαιολογημένη.

Η Εταιρεία μας ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ. έχει αναλάβει από την 1η Ιουνίου 2018 τη διαχείριση της ποδοσφαιρικής ομάδας και των Ακαδημιών του Αθλητικού Συλλόγου Ομόνοια Λευκωσίας. Πρόθεση μας είναι να αναπτύξουμε τις καλύτερες κατά το δυνατό σχέσεις συνεργασίας με τον Κ.Ο.Α και πάντοτε θα συζητούμε μαζί σας λύσεις στα διάφορα θέματα και ποτέ μέσα από τη δημοσιότητά τους.

Με εκτίμηση

ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΑΣ

Εκτελεστικός Διευθυντής

ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE