ΕΚΠΛΗΞΗ με Ζελάγια!

ΕΚΠΛΗΞΗ με Ζελάγια!

Υπολογίζεται κανονικά ο Εμίλιο Ζελάγια για τον σημερινό επαναληπτικό με την Στουμπράς στο ΓΣΠ. Ο Αργεντινός επιθετικός θα βρίσκεται στην αποστολή, αν τον… φωνάξει ο Αυγουστή θα μπει να παίξει. 

Θυμίζουμε ότι ο Ζελάγια είχε τραυματιστεί (υπέστη ρήξη κοιλιακών) στη διάρκεια της προετοιμασίας στην Αυστρία, τέλος του προηγούμενου μήνα. Είχε κάνει επέμβαση στην Ελλάδα στις 29 Ιουνίου. 

Οι γιατροί εκτίμησαν ότι σε τρεις εβδομάδες από τότε θα ξεκινούσε προπονήσεις. Ο παίχτης ακολούθησε κατά γράμμα τις υποδείξεις των γιατρών και πλέον δηλώνει παρών για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. 

*Στη φωτό βλέπουμε τον Ζελάγια, με τον συμπατριώτη του Φακούντο Περέιρα στην χθεσινή προπόνηση στο ΓΣΠ. Εφόσον κυλήσουν ομαλά τα πράγματα στον σημερινό αγώνα και προκριθεί η ομάδα, θα υπολογίζεται κι αυτός για τους αγώνες με την Ζελέζνιτσαρ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE