Η βρετανική αστυνομία ταυτοποίησε τους υπόπτους στην υπόθεση Σκριπάλ

Η βρετανική αστυνομία ταυτοποίησε τους υπόπτους στην υπόθεση Σκριπάλ

Η βρετανική αστυνομία θεωρεί ότι έχει ταυτοποιήσει τους υπόπτους για την δηλητηρίαση με τον νευροξικό παράγοντα Novitchok του πρώην διπλού ρώσου πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλια, και πρόκειται για Ρώσους, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Press Association (PA).

«Οι ερευνητές θεωρούν ότι ταυτοποίησαν τους υπόπτους για την επίθεση με Novitchok μέσω του συστήματος παρακολούθησης με κάμερες, συγκρίνοντας το οπτικό υλικό με τους φακέλους ανθρώπων που εισήλθαν εκείνη την περίοδο στην χώρα», δήλωσε πηγή που προέρχεται από τις υπηρεσίες της έρευνας.

«Οι ερευνητές είναι βέβαιοι ότι οι ύποπτοι είναι Ρώσοι», πρόσθεσε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE