ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ατύχημα έξω από πολυκατάστημα – Δεν άνοιξε η πόρτα και… κουτούλησε! VIDEO
19.07.2018 - 08:32
Μικρό ατυχηματάκι για τουρίστα, έξω από κατάστημα με σουβενίρ στην Αγία Νάπα, ο οποίος κτύπησε, ευτυχώς ελαφρά, το κεφάλι του στην γυάλινη πόρτα εισόδου.
Βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Facebook δείχνει έναν τουρίστα που επιχείρησε να εισέλθει σε κατάστημα με σουβενίρ στην Αγία Νάπα, ωστόσο δεν πρόσεξε ότι η γυάλινη πόρτα ήταν κλειστή, με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο κεφάλι.
Ευτυχώς ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός, ενώ όπως φαίνεται, αμέσως έσπευσαν κοντά του διερχόμενοι πολίτες για να του προσφέρουν βοήθεια.
Σημειώνεται ότι, όπως φαίνεται και από το οπτικό υλικό που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το βίντεο είναι προϊόν των καμερών ασφαλείας του καταστήματος, οι οποίες κατέγραφαν εκείνη την στιγμή.
Στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη η αναπληρώτρια ΓΓ των ΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο. Νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 1030 θα δει τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ, σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο ΚΥΠΕ.