ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίo ατύχημα με όχημα που αναποδογύρισε- Στο σημείο η Αστυνομία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίo ατύχημα με όχημα που αναποδογύρισε- Στο σημείο η Αστυνομία

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 21:00 στο δρόμο Λευκωσίας- Παλαιχωρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οδηγός αυτοκινήτου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημα να ανατραπεί.

Ευτυχώς ο οδηγός φαίνεται να είχε Άγιο και να μην τραυματίστηκε, καταφέρνοντας να εξέλθει μόνος του από το αυτοκίνητο που αναποδογύρισε.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία,  με περιπολικό της τροχαίας να βρίσκεται στην περιοχή ενώ όπως πληροφορούμαστε το οδόστρωμα φαίνεται να ήταν ο λόγος που σημειώθηκε το τροχαίο, καθώς είχε συσσωρευτεί όγκος νερού καθώς και χαλίκια από άγνωστη αιτία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Την εκτίμηση ότι μετά από χρόνια στασιμότητας και αδιεξόδου στο Κυπριακό, έγινε εφικτή η επανεκκίνηση των διαδικασιών, έκανε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης κατά τη διάρκεια τελετής βράβευσης του για την προσφορά του στον ποντιακό ελληνισμό, που έγινε σήμερα στη Γλυφάδα.