Αυξήθηκε και άλλο ο αριθμός των νεκρών από το ναυάγιο στην Γιαλούσα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αυξήθηκε και άλλο ο αριθμός των νεκρών από το ναυάγιο στην Γιαλούσα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στους 30 οι νεκροί από το ναυάγιο πλοιαρίου με μετανάστες ανοικτά της Γιαλούσας.

Για 30 νεκρούς έκανε λόγο ο Δήμαρχος Μερσίνης, Μπουρχανετίν Κοτζιαμάζ όπου έχουν μεταφερθεί οι σοροί αλλά και οι διασωθέντες του πλοιαρίου με μετανάστες που ναυάγησε νωρίς σήμερα το πρωί ανοικτά της Γιαλούσας.

Όπως μεταδίδουν τ/κ ΜΜΕ, ο Δήμαρχος Μερσίνας έκανε τη δήλωση αυτή στο τουρκικό κανάλι Χαμπερτούρκ.

Στο μεταξύ τουρκικά και τ/κ ΜΜΕ έχουν αρχίσει και μεταδίδουν φωτογραφίες από την περιοχή του ναυαγίου, τους διασωθέντες και από τα ελικόπτερα που ψάχνουν για τον εντοπισμό των 25 περίπου ακόμα αγνοουμένων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Έκανε σκέψεις για το πώς θα κινηθεί η Κυβέρνηση σε σχέση με τις καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη και θα εισηγηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις, δήλωσε, την Τετάρτη το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο του 16ου Nicosia Economic Congress. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι όποιος δέχεται απειλή για τη ζωή του πρέπει να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE