ΛΑΡΝΑΚΑ: Πέθανε μόνος και αβοήθητος - Τι έδειξε η νεκροτομή επί της σορού του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πέθανε μόνος και αβοήθητος - Τι έδειξε η νεκροτομή επί της σορού του

Μόνος και αβοήθητος απεβίωσε ο 72χρονος άντρας, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός, το μεσημέρι της Τρίτης (17/07) στο διαμέρισμα του στη Λάρνακα.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ο 72χρονος Christopher John Barron είχε να δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Παρασκευή 13/07.

Μάλιστα, η φωτογραφία του είχε δοθεί στην δημοσιότητα σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν την Τρίτη (17/07) στο διαμέρισμα του όπου τον εντόπισαν να βρίσκεται νεκρός στην βεράντα, σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Την Τετάρτη (18/07) διενεργήθηκε νεκροτομή επί της σορού του από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους, ο οποίος απεφάνθη πως ο θάνατος του 72χρονου οφείλεται σε πολυτραυματισμό συνεπεία πτώσης από ύψος.

Από τις προκαταρτικές εξετάσεις της Αστυνομίας,  φαίνεται πως ενώ βρισκόταν στην βεράντα του, έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε κάτω βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Ο 72χρονος άντρας διέμενε μόνος του σε διαμέρισμα στην περιοχή Μακένζυ στη Λάρνακα και σύμφωνα με τους γείτονες του αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Όπως μας αναφέρθηκε ζούσε μόνος του τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ τα παιδιά του διαμένουν στο μόνιμα εξωτερικό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Σε εξέλιξη η ισραηλινή επιχείρηση «Rising Lion» στο Ιράν - Παγκόσμια ανησυχία

LIVE: Σε εξέλιξη η ισραηλινή επιχείρηση «Rising Lion» στο Ιράν - Παγκόσμια ανησυχία

Κορυφώνεται η παγκόσμια αγωνία, για την απάντηση της Τεχεράνης, στην επιχειρηση «Rising Lion»,  τα χτυπήματα του Ισραήλ κατά στρατιωτικών στόχων και πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/6). Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline. 

BEST OF TOTHEMAONLINE