Πήραν εξιτήριο τα 12 παιδιά της Ταϊλάνδης και ο προπονητής τους - VIDEO

Πήραν εξιτήριο τα 12 παιδιά της Ταϊλάνδης και ο προπονητής τους - VIDEO

Εξιτήριο πήραν από το νοσοκομείο τα 12 παιδιά και ο προπονητής τους που απεγκλωβίστηκαν την περασμένη εβδομάδα από το πλημμυρισμένο σπήλαιο της Ταϊλάνδης.

Οι μικροί - ηλικίας από 11 ως 16, και ο 25χρονος προπονητής τους -που συγκίνησαν την υφήλιο με το δράμα τους, θα κάνουν σήμερα δημόσια εμφάνιση, που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Η κυβέρνηση τους παραχώρησε τηλεοπτικό χρόνο 45 λεπτών την Τετάρτη 18/0για τη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Ταϊλάνδη Προχωράει», το οποίο επίσης θα μεταδοθεί ζωντανά σε δεκάδες κανάλια περίπου στις 6 μμ τοπική ώρα.

Θα δώσουν συνέντευξη Τύπου απαντώντας σε «προσεκτικά διατυπωμένες» ερωτήσεις -Φωτογραφία: EPA/CHAICHAN CHAIMUN

Τα αγόρια, ο προπονητής τους και ορισμένοι από τους διασώστες θα κληθούν να απαντήσουν σε μια σειρά προσεκτικά διατυπωμένων ερωτήσεων, τις οποίες οι δημοσιογράφοι είχαν καταθέσει από πριν στους διοργανωτές της συνέντευξης Τύπου, ανακοίνωσαν οι αρχές.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Απόλυτα σεβαστή χαρακτήρισε την απόφαση παραίτησης του Χρήστου Μυλωνόπουλου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια πράξη θεσμικής ευαισθησίας για την προστασία της διαδικασίας ως προς την δημόσια εικόνα.