ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Μπαράζ επαφών από Ακιντζί - Διεργασίες ενόψει καθόδου Χολ Λουτ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Μπαράζ επαφών από Ακιντζί - Διεργασίες ενόψει καθόδου Χολ Λουτ

Μπαράζ επαφών ετοιμάζει ο κατοχικός ηγέτης ενόψει της επίσκεψης Τζέιν Χολ Λουτ στη Λευκωσία.

Στις 15:30 τη Δευτέρα, 23 Ιουλίου, έχει ορισθεί η συνάντηση Ακιντζί – Λουτ, όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ενώ ο Τουρκοκύπριος ηγέτης άρχισε το μεσημέρι της Τετάρτης (18/7) σειρά επαφών με τα «κοινοβουλευτικά» κόμματα ενόψει της καθόδου της απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ Τζέιν Χολ Λουτ.
 
Στις 13:00 ο κ. Ακιντζί συναντήθηκε με τον Τουφάν Ερχιουρμάν, πρόεδρο του ΡΤΚ και «πρωθυπουργό», ακολούθησε στο «προεδρικό» ο Χουσείν Οζγκιουργκιούν, πρόεδρος του ΚΕΕ. 

Το απόγευμα ο κ. Ακιντζί θα συναντηθεί με την Αϊσεγκιούλ Μπαϊμπάρς, «υπουργό εσωτερικών» και «βουλευτή» που εκπροσωπεί το κόμμα του Λαού, καθώς ο Κουντρέτ Οζερσάι μετέβη στο Λονδίνο.
 
Την Πέμπτη (19/7) ο Μουσταφά Ακιντζί θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΚΚΔ, Τζεμάλ Οζγιγίτ, τον πρόεδρο του ΔΚ, Σερντάρ Ντενκτάς και τον πρόεδρο του κόμματος Αναγέννησης, Ερχάν Αρικλί.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.