ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Μπαράζ επαφών από Ακιντζί - Διεργασίες ενόψει καθόδου Χολ Λουτ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Μπαράζ επαφών από Ακιντζί - Διεργασίες ενόψει καθόδου Χολ Λουτ

Μπαράζ επαφών ετοιμάζει ο κατοχικός ηγέτης ενόψει της επίσκεψης Τζέιν Χολ Λουτ στη Λευκωσία.

Στις 15:30 τη Δευτέρα, 23 Ιουλίου, έχει ορισθεί η συνάντηση Ακιντζί – Λουτ, όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ενώ ο Τουρκοκύπριος ηγέτης άρχισε το μεσημέρι της Τετάρτης (18/7) σειρά επαφών με τα «κοινοβουλευτικά» κόμματα ενόψει της καθόδου της απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ Τζέιν Χολ Λουτ.
 
Στις 13:00 ο κ. Ακιντζί συναντήθηκε με τον Τουφάν Ερχιουρμάν, πρόεδρο του ΡΤΚ και «πρωθυπουργό», ακολούθησε στο «προεδρικό» ο Χουσείν Οζγκιουργκιούν, πρόεδρος του ΚΕΕ. 

Το απόγευμα ο κ. Ακιντζί θα συναντηθεί με την Αϊσεγκιούλ Μπαϊμπάρς, «υπουργό εσωτερικών» και «βουλευτή» που εκπροσωπεί το κόμμα του Λαού, καθώς ο Κουντρέτ Οζερσάι μετέβη στο Λονδίνο.
 
Την Πέμπτη (19/7) ο Μουσταφά Ακιντζί θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΚΚΔ, Τζεμάλ Οζγιγίτ, τον πρόεδρο του ΔΚ, Σερντάρ Ντενκτάς και τον πρόεδρο του κόμματος Αναγέννησης, Ερχάν Αρικλί.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE