ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Έσπασε» στην ανάκριση ο 23χρονος - Τι ήθελε το έμφορτο πιστόλι

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Έσπασε» στην ανάκριση ο 23χρονος - Τι ήθελε το έμφορτο πιστόλι

Έξι υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, στην επαρχία Λευκωσίας, φέρεται να παραδέχθηκε ανακρινόμενος, 23χρονος κάτοικος της κατεχόμενης Αμμοχώστου, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να ανέφερε ο 23χρονος, ο οποίος προχώρησε και σε υποδείξεις σκηνών προς την Αστυνομία, οι πιο πάνω υποθέσεις διαπράχθηκαν μεταξύ των μηνών Απριλίου και Ιουλίου 2018 και στόχοι ήταν πρατήρια καυσίμων, γραφεία πώλησης αυτοκινήτων και καφεστιατόριο.

Ο 23χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης (17/7), όταν θεάθηκε από μέλη του Κλιμακίου Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ, να εξέρχεται από αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε να εισέρχεται, με σβηστά φώτα, από τα κατεχόμενα, στις ελεύθερες περιοχές.

Πριν από τη σύλληψή του, ο 23χρονος, θεάθηκε από τα μέλη της ΜΜΑΔ, να αφήνει στο έδαφος ένα έμφορτο πιστόλι και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Ο 23χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού Νήσου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Video: Έντονος ο ΠτΔ πριν τη Σύνοδο για την πρόσκληση Τουρκίας - «Ζητούμενο η ενότητα»

Video: Έντονος ο ΠτΔ πριν τη Σύνοδο για την πρόσκληση Τουρκίας - «Ζητούμενο η ενότητα»

Στην ανάγκη για ενότητα στους κόλπους της ΕΕ καθώς και στο Ουκρανικό αναφέρθηκε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην Έκτακτη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE