Στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη η Κύπρια τραγουδίστρια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη η Κύπρια τραγουδίστρια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η εκτίμησή της και η αγάπη της για τον Μίκη Θεοδωράκη είναι μεγάλη και η Κύπρια τραγουδίστρια τις εκφράζει με κάθε ευκαιρία. 

Η Αλέξια την Τρίτη, 17 Ιουλίου, επισκέφθηκε τον Μίκη Θεοδωράκη στο σπίτι του.

Μια φωτογραφία τους ήταν αρκετή για να εκφράση την ευγνωμοσύνη της στον μεγάλο μας δημιουργό.

Στο σχόλιο της στην λεζάντα της φωτογραφίας τους έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο κατάμεστο στο συναίσθημα: ''Χτες το απόγευμα συναντήθηκα με τον Μίκη Θεοδωράκη στο σπίτι του, όπου μιλήσαμε γιά το Πρόγραμμα μου Re-bE, γιά τη Συμπαντική Μουσική, την Χρυσή Τομή, «το κάλλος την ομορφιά που είναι Αρμονία» μου έλεγε χτες δείχνοντας μου τον Παρθενώνα. Μιλήσαμε γιά το Re-bE radio το ραδιόφωνο μου που ακούγεται στα σχολεία της Κύπρου, το οποίο ενεργοποίησε ο Μίκης και έτσι ακούγαμε επί ώρα το Re-bE radio. Αναπολήσαμε τη συνεργασία μας, τον διπλό μας δίσκο (Αλέξια-Μίκη Θεοδωράκη) τον οποίο οφείλω στον φίλο Μίλτο Καρατζά, με το Αυτοσχεδιαστικό μας ντουέτο «Μέσα στις Θαλασσινές Σπηλιές» ανάμεσα από άλλα υπέροχα.
Είπε ότι τα παιδιά χρειάζονται αγάπη, χάδι και Μουσική. 
Μίκη μου, Σε αγαπώ.''

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE