ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά σε πλωτή δεξαμενή – Συναγερμός στο νέο λιμάνι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά σε πλωτή δεξαμενή – Συναγερμός στο νέο λιμάνι

Σε συναγερμό τέθηκαν εργαζόμενοι στον χώρο του νέου  λιμανιού Λεμεσού την Τρίτη (17/7).

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η ώρα 13.18 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητη πλωτή δεξαμενή δεμένη καθέλκυσης πλοίων στον μόλο της περιοχής στο χώρο του νέου λιμανιού Λεμεσού.

Η πυρκαγιά ήταν στο δωμάτιο ελέγχου (control room) της δεξαμενής.

Ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Μονοβόλικου και Αγίου Ιωάννη με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 13.55.

Η πυρκαγιά  φαίνεται να προκλήθηκε λόγω κοπής μετάλλων/σπινθηρισμοί. Η πλωτή δεξαμενή ήταν υπό αποσυναρμολόγηση για πώληση μετάλλων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.