Πρόσφεραν σε Ελληνίδα παρουσιάστρια 60.000 ευρώ για να ποζάρει γυμνή και εκείνη τους... ξεμπρόστιασε!

Πρόσφεραν σε Ελληνίδα παρουσιάστρια 60.000 ευρώ για να ποζάρει γυμνή και εκείνη τους... ξεμπρόστιασε!

Η Χριστίνα Αλούπη είναι λάτρης των social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή της, τόσο την προσωπική, όσο και την επαγγελματική.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, μάλιστα, λατρεύει να επικοινωνεί μαζί τους και προσπαθεί να απαντά σε όλα τα μηνύματα που δέχεται, ακόμα κι αν κάποιες φορές δεν είναι τόσο κολακευτικά.

Πρόσφατα, η Χριστίνα δέχθηκε μια ανήθικη πρόταση από κάποιον follower της, ο οποίος της πρότεινε το ποσό των 60.000 ευρώ για να ποζάρει γυμνή μέσω Skype.

Διαβάζοντάς το, λοιπόν, η ίδια αποφάσισε να το δημοσιοποιήσει στα stories της, θέλοντας να... ξεφτιλίσει τον αποστολέα του, ακόμα και αν δεν αποκάλυπτε το όνομά του.

"Κλαίω! Ο,τι να’ναι…", έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Από Fthis.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE