ΛΑΡΝΑΚΑ: Εξαφανίστηκαν τα ίχνη του εδώ και τέσσερις ημέρες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Εξαφανίστηκαν τα ίχνη του εδώ και τέσσερις ημέρες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αναζητείται εδώ και τέσσερις ημέρες 72χρονος από την Λάρνακα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ύπατης Αρμοστείας του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κύπρο, ο 72χρονος Christopher John Barron έχει εξαφανιστεί.

Όπως σημειώνεται στην δημοσίευση, πρόκειται για τον Christopher John Barron του οποίου τα ίχνη του έχουν χαθεί από την Παρασκευή 13/07.

Ο 72χρονος άντρας διαμένει στο Μακένζυ της Λάρνακας.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε τον εντοπιστεί να επικοινωνήσει με το Τμήμα Ανιχνεύσεων Εγκλημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας στο τηλέφωνο 248104060 ή  Βρετανική Ύπατη Αρμοστεία 22861100.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE