ΞΑΝΑ στο δρόμο για Λεμεσό ο Ντε Αμορίμ!

ΞΑΝΑ στο δρόμο για Λεμεσό ο Ντε Αμορίμ!

Πριν οκτώ μέρες είχε γραφτεί ότι ο Ντε Αμορίμ ήταν κοντά στον Απόλλωνα. Στην πορεία τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν. Παρόλα αυτά, ακόμα και από επίσημα χείλη, δεν διέψευδαν ότι υπάρχει περίπτωση να έλθει στη Λεμεσό ο 26χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ. 

Πληροφορίες του Themasports, φέρουν τον παίχτη που ανήκει στην Στεάουα, αυτή τη στιγμή να είναι ο επικρατέστερος για να φορέσει τη φανέλα με το Θεό Απόλλωνα στο στήθος. Aν και εφόσον εξελιχθούν θετικά τα πράγματα, ο Ντε Αμορίμ θα έλθει υπό μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τον Ρουμανικό Σύλλογο. 

Παραμένει στο προσκήνιο το σενάριο να αποκτηθεί τερματοφύλακας, αλλά οι εξελίξεις θα «τρέξουν» μετά τον επαναληπτικό της Πέμπτης με την Στουμπράς. Πληροφορούμαστε, ότι δεν παίζει μόνο η υποψηφιότητα του 31χρονου Ουκρανού Ολεξάντερ Ρίμπκα, αλλά ακόμα μια περίπτωση έμπειρου κίπερ. 

Στο σίριαλ Ρομπέρζ δεν προκύπτει κάτι καινούργιο, πέραν της άρνησης του Απόλλωνα να τον παραχωρήσει στην Κλουζ για ένα ποσό 600 χιλιάδων ευρώ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE