Κατερίνα Χριστοφίδου για υπερδιπλασιασμό στα τέλη σκυβάλων Λευκωσίας - 'Και πληρώνουμε εμείς τη νύφη' - VIDEO

Κατερίνα Χριστοφίδου για υπερδιπλασιασμό στα τέλη σκυβάλων Λευκωσίας - 'Και πληρώνουμε εμείς τη νύφη' - VIDEO

Ανακοινώθηκε ο υπερδιπλασιασμός στα τέλη σκυβάλων Λευκωσίας από 7 δήμους της πρωτεύουσας και η Κατερίνα Χριστοφίδου δήλωσε on air: 'Και πληρώνουμε εμείς τη νύφη'. 

Την Τρίτη, 17 Ιουλίου η εκπομπή της Κατερίνας Χριστοφίδου στο ΣΙΓΜΑ ''Ενημέρωση και κάτι" καταπιάστηκε με τις αυξήσεις στα τέλη σκυβάλων για την επαρχία Λευκωσίας και η δημοσιογράφος δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός. 

Αφού πρώτα εισηγήθηκε να επιχορηγήσει η πολιτεία τους πρωτευουσιάνους με ειδικούς κύλινδρους ανακύκλωσης, ούτως ώστε να περιοριστούν τα σκύβαλα των πολιτών της πρωτεύουσας. 

Αφού επεσήμανε ότι οι κάτοικοι της Λευκωσίας θα πληρώσουν τη νύφη, ζήτησε την κατανόηση των δημάρχων στην καθυστέρηση της καταβολής των τελών σκυβάλων, αφού θα κληθούν να πληρώσουν υπερδιπλάσια ποσά από τον Σεπτέμβριο.

Η απόφαση είναι αποτέλεσμα της απόφασης του Ευρωπαικού Δικαστήρίου για άμεσο τερματισμό της λειτουργίας της χωματερής του Κοτσιάτη και εκτροπής των οικιακών αποβλήτων της επαρχίας Λευκωσίας στη Κόσιη.

Ακολουθούν το σχετικά στιγμιότυπα από την εκπομπή ''Ενημέρωση και κάτι'':

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του Προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, να αποχωρήσει από την προεδρία του κόμματος άμεσα, πριν από τις βουλευτικές εκλογές του 2026. Η ανακοίνωσή από τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με κύριο θέμα το κυπριακό, οι εξελίξεις μετά τη διάσκεψη της Γενεύης και ενόψει της νέας διάσκεψης, τον ερχόμενο Ιούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE