Κατερίνα Χριστοφίδου για υπερδιπλασιασμό στα τέλη σκυβάλων Λευκωσίας - 'Και πληρώνουμε εμείς τη νύφη' - VIDEO

Κατερίνα Χριστοφίδου για υπερδιπλασιασμό στα τέλη σκυβάλων Λευκωσίας - 'Και πληρώνουμε εμείς τη νύφη' - VIDEO

Ανακοινώθηκε ο υπερδιπλασιασμός στα τέλη σκυβάλων Λευκωσίας από 7 δήμους της πρωτεύουσας και η Κατερίνα Χριστοφίδου δήλωσε on air: 'Και πληρώνουμε εμείς τη νύφη'. 

Την Τρίτη, 17 Ιουλίου η εκπομπή της Κατερίνας Χριστοφίδου στο ΣΙΓΜΑ ''Ενημέρωση και κάτι" καταπιάστηκε με τις αυξήσεις στα τέλη σκυβάλων για την επαρχία Λευκωσίας και η δημοσιογράφος δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός. 

Αφού πρώτα εισηγήθηκε να επιχορηγήσει η πολιτεία τους πρωτευουσιάνους με ειδικούς κύλινδρους ανακύκλωσης, ούτως ώστε να περιοριστούν τα σκύβαλα των πολιτών της πρωτεύουσας. 

Αφού επεσήμανε ότι οι κάτοικοι της Λευκωσίας θα πληρώσουν τη νύφη, ζήτησε την κατανόηση των δημάρχων στην καθυστέρηση της καταβολής των τελών σκυβάλων, αφού θα κληθούν να πληρώσουν υπερδιπλάσια ποσά από τον Σεπτέμβριο.

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

Η απόφαση είναι αποτέλεσμα της απόφασης του Ευρωπαικού Δικαστήρίου για άμεσο τερματισμό της λειτουργίας της χωματερής του Κοτσιάτη και εκτροπής των οικιακών αποβλήτων της επαρχίας Λευκωσίας στη Κόσιη.

Ακολουθούν το σχετικά στιγμιότυπα από την εκπομπή ''Ενημέρωση και κάτι'':

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

BEST OF TOTHEMAONLINE