Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»
Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.
Της Ιωάννας Μάντζιηπα
Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα της Τρίτης 17/07, λήφθηκε πληροφορία πως δυο πρόσωπα προσπαθούσαν να παραβιάσουν πόρτα περιπτέρου στο Δάλι.
Σύμφωνα την ίδια πληροφορία, οι δυο ύποπτοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, ενώ μόλις έγιναν αντιληπτοί από δυο Ελληνοκύπριους, μπήκαν σε όχημα με τουρκοκυπριακές πινακίδες, στο οποίο τους περίμενε τρίτο πρόσωπο και τράπηκαν σε φυγή.
Οι δυο Ελληνοκύπριοι αρχίσαν να καταδιώκουν το εν λόγω όχημα. Σε κάποιο σημείο, δυο από τους επιβαίνοντες κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και φέρονται να πρόταξαν πιστόλι εναντίον των δυο Ελληνοκύπριων που τους καταδίωκαν.
Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν στα Κατεχόμενα.
Αστυνομική πηγή μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, ανέφερε πως πρόκειται για πρόσωπα τα οποία έρχονται από τα Κατεχόμενα με σκοπό να ληστέψουν και να διαρρήξουν διάφορα υποστατικά.
Μάλιστα, μας επισημάνθηκε πως το τελευταίο διάστημα υπάρχουν αυξημένα κρούσματα διαρρήξεων και κλοπών με πιθανούς δράστες να είναι Τουρκοκύπριοι.
Να σημειώσουμε πως παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε λίγο νωρίτερα τα ξημερώματα της Τρίτη (17/06) σε περιοχή του Δήμου Ιδαλίου που γειτνιάζει με τη γραμμή αντιπαράταξης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κάτι ετοίμαζε ο 23χρονος - Με πιστόλι έτοιμο για χρήση στις 02:00 τα ξημερώματα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




