ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νέο εργατικό ατύχημα - Τον καταπλάκωσαν οι σανίδες ξυλουργείου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νέο εργατικό ατύχημα - Τον καταπλάκωσαν οι σανίδες ξυλουργείου

Στο Νοσοκομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα 44χρονος ο οποίος τραυματίστηκε μετά από εργατικό ατύχημα.

Το νέο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (16/07) σε ξυλουργείο στην Παλαιά Λευκωσία.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, γύρω στις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (16/07) 44χρονος άντρας, ενώ βοηθούσε στο ξεφόρτωμα σανίδων ξυλουργείου αυτές έπεσαν.

Συγκεκριμένα, ο 44χρονος στην προσπάθεια του να απελευθερώσει τους γάντζους ασφαλείας που κρατούσαν τις σανίδες, αυτές κατέπεσαν και καταπλάκωσαν το πόδι του.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο όπου μετάφερε τον 44χρονο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, ο 44χρονος υπέστη κάταγμα μηριαίου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Όπως μας αναφέρθηκε, συνελήφθη ο 47χρονος εργοδότης του, ενώ αναμένεται μετά την ανάρρωση του, να συλλήφθη και ο 44χρονος καθώς πρόκειται για αλλοδαπό άντρα που βρίσκεται παράνομα στην Κύπρο.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top