Εξελίξεις και στην Υγεία - Στο Υπουργείο οι Γιατροί

Εξελίξεις και στην Υγεία - Στο Υπουργείο οι Γιατροί

Εκτός από τον τομέα της Παιδείας, εξελίξεις προδιαγράφονται και στον τομέα της Υγείας.

Συνάντηση με τον Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνο Ιωάννου, θα έχει το απόγευμα της Δευτέρας (17/7) η Παγκύπρια Συντεχνίας Κυβερνητικών Ιατρών (ΠΑΣΥΚΙ).

Η συνάντηση θα γίνει στο Υπουργείο Υγείας, στις 15:00, στο πλαίσιο της εντατικοποίησης του διαλόγου για επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν στα κρατικά νοσηλευτήρια.

Όλα αυτά, ενώ η αυτονόμηση των κρατικών νοσηλευτηρίων βρίσκεται σε αναμονή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE