Του πρότειναν άλλο πόστο… Μάλλον λέει ΟΧΙ…

Του πρότειναν άλλο πόστο… Μάλλον λέει ΟΧΙ…

Μάλλον κατάλαβαν στην ΑΕΛ, ότι χειρίστηκαν λανθασμένα την υπόθεση Μάριου Νικολάου. Ενημερώνοντας τον παραμονές της αναχώρησης για τη Βουλγαρία, ότι δεν είναι στα πλάνα του προπονητή. 

Προσπαθώντας να το… σώσουν, πληροφορίες λένε, ότι του έκαναν πρόταση να συνεχίσει από άλλο πόστο. 

Ωστόσο, ο 35χρονος διεθνής χαφ, προσανατολίζεται προς την απόφαση να τους πει «ευχαριστώ δεν θα πάρω», αφού νιώθει ότι έχει τις δυνάμεις να κλοτσά μπάλα σε επαγγελματικό επίπεδο για άλλα ένα-δυο χρόνια.

Θυμίζουμε ότι ο κάπτεν-Μάριο έχει συμβόλαιο με την ομάδα που… σήκωσε πρωτάθλημα το 2012, μέχρι την Άνοιξη του 2019. 

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE