Πήρε… «γεύση» από ΓΣΠ και ζητεί την έκπληξη (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πήρε… «γεύση» από ΓΣΠ και ζητεί την έκπληξη (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Γνωριμία με τον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ είχε το βράδυ της Δευτέρας η Σούντουβα, ενόψει του αγώνα ρεβάνς με τον ΑΠΟΕΛ για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με… ασπίδα το 3-1 του πρώτου αγώνα στην έδρα της, η Λιθουανική ομάδα ζητάει το αποτέλεσμα αυτό στο ΓΣΠ που θα της δώσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο και να κάνει συνάμα την έκπληξη, μιας και ήταν το αουτσάιντερ στο ζευγάρι αυτό.

Η κάμερα του Themasports.com ήταν στην προπόνηση της Σούντουβα στο ΓΣΠ και σας παρουσιάζει υλικό από αυτή:

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE