ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ-ΤΡΑΜΠ: H ασφάλεια έδιωξε διαδηλωτή - Μίλησε για πυρηνικά - VIDEO

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ-ΤΡΑΜΠ: H ασφάλεια έδιωξε διαδηλωτή - Μίλησε για πυρηνικά - VIDEO

Ένας διαδηλωτής παρεισέφρυσε στην αίθουσα όπου θα έδιναν συνέντευξη Τύπου Τραμπ και Πούτιν.

Άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας απομάκρυναν έναν διαδηλωτή από την αίθουσα όπου επρόκειτο να δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου οι ηγέτες της Ρωσίας και των ΗΠΑ.

Λίγα λεπτά πριν μπουν στην αίθουσα ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ντόναλντ Τραμπ, ένας διαδηλωτής ύψωσε ένα πανώ που έγραφε "Συνθήκη για την απαγόρευση των πυρηνικών". Οι άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας τον απομάκρυναν αμέσως από την αίθουσα.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Η διπλωματία δεν κινείται μόνο με δηλώσεις. Κινείται και με επιμονές, αλλά και με εκκωφαντικές σιωπές. Και τα όσα διαδραματίστηκαν από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Άγκυρα το τελευταίο 24ωρο, δείχνουν ότι στο Κυπριακό διαμορφώνεται ένα σκηνικό χαμηλών τόνων, αλλά υψηλής στρατηγικής σημασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE