ΕΠ. ΠΑΦΟΥ: Εμπρησμός τελικά η φωτιά σε αυτοκίνητο - Υπό φρούρηση

ΕΠ. ΠΑΦΟΥ: Εμπρησμός τελικά η φωτιά σε αυτοκίνητο - Υπό φρούρηση

Εμπρησμός η φωτιά στο όχημα του 42χρονου στο Αναβαργός.

Σε εμπρησμό οφείλεται τελικά η φωτιά που εκδηλώθηκε σε όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο σε χωράφι στην περιοχή Αναβαργός.

Η φωτιά προκλήθηκε στις 22:00 το βράδυ της Κυριακής (15/7) ενώ σε εξετάσεις που διενήργησαν εκ νέου σήμερα μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας και της Αστυνομίας διαφάνηκε πως η φωτιά οφείλεται σε κακόβουλη ενέργεια όπως ήταν και οι προκαταρκτικές εκτιμήσεις. 

Το όχημα που είναι τύπου σαλούν αξίας 1.000 ευρώ και που ανήκει σε 42χρονο πολιτικό πρόσφυγα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. 

Η σκηνή από το βράδυ της Κυριακής τέθηκε υπό φρούρηση.

Ο παραπονούμενος ωστόσο ανέφερε στην Αστυνομία πως δεν υποψιάζεται κανένα αδού δεν έχει διαφορές με τον οποιονδήποτε. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE