ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταζητείται ο 46χρονος Μιχάλης Δημητρίου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταζητείται ο 46χρονος Μιχάλης Δημητρίου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταζητείται 46χρονος στην Λάρνακα, για υποθέσεις διάρρηξης καταστήματος και κλοπής. 

Η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης καταστήματος και κλοπής, που διαπράχθηκε στη Λάρνακα, στις 11 Ιουλίου 2018, καταζητεί τον ΜΙΧΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 46 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στα τηλέφωνα 24804060 - 24804020, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Η Κύπρος ως κράτος μέλος της ΕΕ από το 2004, νομικά, υποχρεούται να ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη πλήρες μέλος της Σένγκεν-δηλαδή δεν έχει ενταχθεί στη λειτουργική εφαρμογή του καθεστώτος  χωρίς εσωτερικά σύνορα. Η Κυπριακή Δημοκρατία, βρίσκεται από το 2023 σε φάση αξιολόγησης ( Schengen evaluation process), κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για την πλήρη ένταξη. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, η Κυπριακή Δημοκρατία θα είναι έτοιμη ως προς τα τεχνικά ζητήματα, μέχρι το τέλος του 2025. Εξέφρασε τη βεβαιότητα, ότι το 2026, η Κύπρος θα ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν.

BEST OF TOTHEMAONLINE