Κόσμος Ασφαλιστική: Εκδήλωση για τη σύναψη συνεργασίας με την διεθνούς εμβέλειας Εταιρεία Generali Global Health

Κόσμος Ασφαλιστική: Εκδήλωση για τη σύναψη συνεργασίας με την διεθνούς εμβέλειας Εταιρεία Generali Global Health

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση με στόχο την ανακοίνωση της σύναψης συνεργασίας της Κόσμος Ασφαλιστική με την διεθνούς εμβέλειας εταιρεία Generali Global Health, μέλος του ομίλου ASSICURAZIONI GENERALI S.p.A.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 11/07/2018, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία παρουσία σημαντικών στελεχών των δυο εταιρειών, εκλεκτών καλεσμένων και Ασφαλιστικών Συμβούλων.

 

Οι εκπρόσωποι της Κόσμος Ασφαλιστική και της Generali Global Health παρουσιάζοντας τα νέα σχέδια που θα προσφέρονται στο καταναλωτικό κοινό, αναφέρθηκαν στους στόχους της μεταξύ τους συνεργασίας. Τόνισαν ιδιαίτερα την προσδοκία για αναβάθμιση στον τομέα της παροχής Ασφαλιστικών Σχεδίων Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης η οποία, σύμφωνα με τους ίδιους, αναμένεται ότι θα έχει θετική απήχηση προς το καταναλωτικό κοινό από τις πρώτες κιόλας ημέρες.

 

Οι δυο πλευρές δήλωσαν απόλυτα ευχαριστημένες γι’ αυτή τη νέα και πρωτοποριακή συνεργασία που μέλλει να προσφέρει προϊόντα στην αγορά που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών.

 

Η αξιοπιστία της Κόσμος Ασφαλιστική σε συνδυασμό με τις τεχνολογικές καινοτομίες, την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τη δυναμική της Generali Global Health, υποσχέθηκαν να δώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον Κλάδο Υγείας για το κοινό της Κύπρου.

 

Τέλος, η Κόσμος Ασφαλιστική ευχαρίστησε τη Generali, για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που της έδειξε για μια τόσο σημαντική συνεργασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE