Το επικό «ντου» τεσσάρων ατόμων που διέκοψε για λίγο τον τελικό! – ΒΙΝΤΕΟ

Το επικό «ντου» τεσσάρων ατόμων που διέκοψε για λίγο τον τελικό! – ΒΙΝΤΕΟ

Τέσσερα άτομα έκαναν επικών διαστάσεων «εισβολή» στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα που παιζόταν ο μεγάλος τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Ήταν το 52ο λεπτό του αγώνα ανάμεσα στην Γαλλία και την Κροατία, όταν τέσσερα διαφορετικά άτομα εισέβαλαν στο χορτάρι φορώντας ρούχα αστυνομικών και άρχισαν να τρέχουν στον αγωνιστικό χώρο.

Η ασφάλεια του γηπέδου, φυσικά, τους έπιασε και μετά από μίνι διακοπή 2-3 λεπτών, το ματς συνεχίστηκε κανονικά.

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό βίντεο:

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.