Ουδέν σχόλιο! ‘Εξαφανίστηκαν’ οι ΡΙΚάδες στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου του μεγάλου τελικού - VIDEO

Ουδέν σχόλιο! ‘Εξαφανίστηκαν’ οι ΡΙΚάδες στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου του μεγάλου τελικού - VIDEO

Αν και η ζωντανή μετάδοση του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου ξεκίνησε κανονικά μετά το ημίχρονο, από τους σχολιαστές του κρατικού καναλιού στη Μόσχα δεν ακουγόταν… τσιμουδιά.

Στο 46:57 επανήλθε ο ήχος από το κρατικό κανάλι, με τον σχολιαστή να ενημερώνει τους τηλεθεατές ότι, λόγω τεχνικού προβλήματος η περιγραφή του αγώνα ανάμεσα στη Γαλλία και στην Κροατία θα γίνει από τα στούντιο του ΡΙΚ στη Λευκωσία.

Διαβάστε περισσότερα στο LifeNewsCy.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.