Ήρθε Κύπρο για να υπογράψει και να τεθεί στη διάθεση του Μπαλταζάρ!

Ήρθε Κύπρο για να υπογράψει και να τεθεί στη διάθεση του Μπαλταζάρ!

Ο Ελλαδίτης αμυντικός, Σάββας Γκέντζογλου, βρίσκεται ήδη στην Κύπρο για τις τελικές επαφές με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του από τη Χάιντουκ Σπλιτ.

Σημειώνουμε ότι ο Γκέντσογλου έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΑΠΟΕΛ, η διοίκηση του οποίου τα έχει βρει και με τη Χάιντουκ και αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα στις ιατρικές εξετάσεις, τότε το deal θα ολοκληρωθεί και… με τη βούλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίρνει φανέλα ο Γκέντσογλου – Ποιος αποχωρεί από τον «Αρχάγγελο»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE