Στην τελική ευθεία για Παπαφώτη!

Στην τελική ευθεία για Παπαφώτη!

Σε πρώτο πλάνο έχουν περάσει για την ΑΕΛ οι περιπτώσεις των Βασίλη Παπαφώτη και Χοσέ Μανουέλ Κασάδο και τις επόμενες ώρες ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Ο 23χρονος Κύπριος διεθνής που έμεινε ελεύθερος από το ΑΠΟΕΛ και μετρά στο παλμαρέ του, μεταξύ άλλων, 4 τίτλους με τον «Θρύλο» και ο 32χρονος αριστερός μπακ «απόφοιτος» της Μασία και με θητεία σε Σεβίλλη, Μπόλτον, Νουμάνθια, φαίνεται πως έχουν περάσει σε πρώτο πλάνο για τους «βυσσινί» και αμφότεροι δείχνουν να είναι κοντά ώστε να έρθουν στην ΑΕΛ.

Πηγή: onsports.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE