ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Παραιτήθηκε Υφυπουργός εξαιτίας ερωτικών μηνυμάτων

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Παραιτήθηκε Υφυπουργός εξαιτίας ερωτικών μηνυμάτων

Στη Βρετανία, παραιτήθηκε ο υφυπουργός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Άντριου Γκρίφιθς μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Sunday Mirror για χιλιάδες ερωτικά μηνύμα που έστελνε σε δύο νεαρές γυναίκες.

Σύμφωνα με την κυριακάτικη εφημερίδα, ο Γκρίφιθς, ο οποίος είναι παντρεμένος, έστειλε σχεδόν 2 χιλιάδες μηνύματα μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων σε μια 28χρονη σερβιτόρα και σε μια φίλη της, με τις οποίες είχε έρθει σε επαφή μέσω ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως μετέδωσε το Τρίτο πρόγραμμα του κρατικού ραδιοφώνου, τους πρότεινε να νοικιάσουν ένα διαμέρισμα για τις ερωτικές συνευρέσεις τους και καυχιόταν ότι τον φλερτάρουν πολλές γυναίκες λόγω της θέσης του.

Το υπουργείο επιβεβαίωσε ότι ο 48χρονος υφυπουργός παραιτήθηκε «για προσωπικούς λόγους».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE