«Αίσχος» ΑΚΕΛ για «ναζιστικό» ΕΛΑΜ – «Τα απομεινάρια του εοκαβητισμού»

«Αίσχος» ΑΚΕΛ για «ναζιστικό» ΕΛΑΜ – «Τα απομεινάρια του εοκαβητισμού»

Σε σκληρή δήλωση προέβη το απόγευμα της Κυριακής (15/7) ο Γιώργος Λουκαΐδης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, ακολουθώντας τις ανακοινώσεις ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ για την ομιλία του Προέδρου του ΕΛΑΜ στη Βουλή, καταφέρθηκε εναντίον του κόμματος.

Χαρακτηρίζοντας «ναζιστικό» το ΕΛΑΜ, ο κ. Λουκαΐδης μίλησε για απομεινάρια του εοκαβητισμού που έπρεπε «να ντρέπονται και να κρύβονται».

Σημείωσε δε ότι «δεν απέδωσε καμία τιμή στους ήρωες της δημοκρατικής αντίστασης», αναφερόμενος φυσικά στον Χρίστο Χρίστου.

Αυτούσια η δήλωση:

Το ναζιστικό ΕΛΑΜ, ως συνεπής απολογητής και υμνητής του εοκαβητισμού, του γριβισμού και του φασισμού, έδρασε ανάλογα εντός και εκτός της Βουλής. Σήμερα, ως ήταν αναμενόμενο, δεν απέδωσε καμιά τιμή στους ήρωες της δημοκρατικής αντίστασης κατά του πραξικοπήματος. Χθες, μαζί με άλλους, έσπευσε να τιμήσει ως ήρωες τους επιτιθέμενους στο προεδρικό με στόχο την δολοφονία του Μακαρίου.

Ανήμερα της επετείου του πραξικοπήματος, αντί τα απομεινάρια του εοκαβητισμού να ντρέπονται και να κρύβονται, δυστυχώς από του βήματος της Βουλής επιχειρούν να παραδώσουν και μαθήματα πατριωτισμού. Αίσχος!!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενοχλημένη η Τουρκία από τη συμφωνία της Κύπρου με τον Λίβανο για την ΑΟΖ – «Δεν έχουν την εξουσία για αποφάσεις που αφορούν όλο το νησί»

Ενοχλημένη η Τουρκία από τη συμφωνία της Κύπρου με τον Λίβανο για την ΑΟΖ – «Δεν έχουν την εξουσία για αποφάσεις που αφορούν όλο το νησί»

Την ενόχλησή της Άγκυρας για τη συμφωνία που υπέγραψε η Κύπρος με τον Λίβανο για την οριοθέτηση ΑΟΖ μετέφερε με ανακοίνωσή του το πρωί της Πέμπτης ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE