Πέθανε ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πέθανε ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ, στα 34 χρόνια του.

O γιος του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη σύμφωνα με ελληνικά δημοσιεύματα βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο στο Οχάιο, όπου βρισκόταν για συναντήσεις που αφορούσαν την Intralot.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται τα ΜΜΕ της Ελλάδας, είχε κανονίσει επαγγελματικό γεύμα το μεσημέρι του Σαββάτου (14/7), στο οποίο όμως δεν προσήλθε. Ετσι, τον αναζήτησαν και τον εντόπισαν νεκρό.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ την είδηση γνωστοποίησε το Ίδρυμα Κόκκαλη που σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».

Ο 34χρονος, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμενε.

Ήταν γιος του Σωκράτη Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE