Πέθανε ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πέθανε ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ, στα 34 χρόνια του.

O γιος του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη σύμφωνα με ελληνικά δημοσιεύματα βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο στο Οχάιο, όπου βρισκόταν για συναντήσεις που αφορούσαν την Intralot.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται τα ΜΜΕ της Ελλάδας, είχε κανονίσει επαγγελματικό γεύμα το μεσημέρι του Σαββάτου (14/7), στο οποίο όμως δεν προσήλθε. Ετσι, τον αναζήτησαν και τον εντόπισαν νεκρό.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ την είδηση γνωστοποίησε το Ίδρυμα Κόκκαλη που σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».

Ο 34χρονος, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμενε.

Ήταν γιος του Σωκράτη Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE